#foundation

Instagram photos and videos


🇲🇾 DYXY MERDEKA COMBO 🇲🇾 - Exclusive Combo Merdeka for all dyxylovers .. Grab now offer terhad untuk 7 hari sahaja🔥🔥 . ✅ Offer valid 28 Ogos sehingga 4 September . 2 x Bc Cream RM150 . FREE POSTAGE to SM . Dah boleh start order dengan Ain ye! 😍 . Whatsapp ain sekarang👇 www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy . 💐 FREE POSTAGE 💐 FREE COD 🚗 K. NERUS 🚗 K. TERENGGANU . . #usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy #bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxymurah #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dyxykualanerus #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxyjohor #dyxykelantan #bccreamdyxy #concealer #dyxyunisza #dyxyumt #dyxygongbadak #dyxyseberangtakir #dyxyshahalam #dyxymarang #dyxykemaman #dyxyumkjeli #merdekasale #dyxycameron #freecoddyxy #freepostagedyxy

0

| 𝘾𝙊𝙈𝙀 𝙒𝙄𝙏𝙃 𝙐𝙎 | . 🍑 Nói tới #PERIPERA_INK_AIRY_STICK thì người ta sẽ nghĩ ngay đến son xinh từ package tới chất son ✨✨ 🍑Dòng son với bảng màu thiên về tông vintage phù hợp với trend hiện nay👍🏻 🍑Thiết kế mới mẻ dạng cổ trụ, nắp vặn trắng, thân son bóng mờ nhìn thấy màu son 🍑 Chất son kem nhịn, lâu trôi, bền màu, không còn bột trên môi💫✨ ‼️Các nàng hãy nhanh tay dr cho 𝗞-𝗟𝗶𝗻𝗲 để được nhân viên tư vấn nha 😘 __________________________________________________ 💄 K-Line Cosmetic Store 💄 📍 72 Ham Nghi, Da Nang, Vietnam ✈️ Nationwide COD shipping 📲 HOTLINE: 0938649211 (zalo/imess) 🖊️ Sỉ ib zalo: 0938649211 📍 IG: @kline.official ‼️ CHUYÊN ORDER TẤT CẢ CÁC DÒNG MỸ PHẨM MẪU MÃ ĐA DẠNG ✨✨ . #koreanmakeup #korealipstick #koreanstyle #lipstickswatch #lipstick 💄 #makeup #kbeauty #koreanbeauty#motd #likew4likees #likeforfollow#dailymakeup #instamakeup #cosmetics #fashion #eyeshadow #mascara #palettes #eyeliner#lips #foundation #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue

0

Are you ready for the Industrial Revolution 4.0? NO WORRY!! Your CHANCE to apply for Turku University of Applied Sciences (#TurkuAMK) in Finland to study: BACHELOR'S Degree in Information Communication & Technology (#ICT), taught in English for January 2020 intake at a Top multidisciplinary public university of applied sciences in Finland!! If you want to stand out, don’t do what everyone else does. Instead, improve your potential and prospects: Come and Study in Finland. Call / WhatsApp / WeChat us at 📞 (+6017) 783 5870 for FREE Consultation FREE Assessment FREE Application Admissions deadline on 15 October 2019 for January 2020 intake 😍💪❤️ #FortrustMalaysia #25yearsOfTrust #InspiredByYou #StudyInFinland #SPM #IGCSE #IBMYP #STPM #UEC #ASLevel #ALevel #IBDP #AP #AUSMAT #ADTP #WACE #SACE #Foundation #Diploma #Bachelor #Master #Engineering #MechanicalEngineering #ConstructionEngineering #ElectricalEngineering #ComputerScience #IT #Scholarship

0

GABUNGAN TERBAIK DARI SCHATZS 😱 . 1. SCHATZS BEAUTY GLOW FOUNDATION 2. SCHATZS SKIN BOOSTER SERUM 3. PERFECTING POWDER . Jangan ragu-ragu dengan kehebatan dan kualiti produk schatzs , merata testimoni pelanggan dan alhamdulillah siapa yang dah cuba pasti akan jatuh cinta berkali-kali dengan hasilnya ! . Jadi tunggu apa lagi ? Tak nak ke cantik dgn Schatzs ? . Ws skrg !! . http://www.wasap.my/60192778077 . #schatzs #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams #schatzsskinboosterserum #schatzsperfectingpowder #loosepowder #schatzsloosepowder #translucent

0

Secret Magical Lip Essentials✨🦋💎

1

UFORA Sunscreen ☀️ 🏷️ Harga RM35 (10ml) Pakai sunscreen tapi dalam masa yang sama dapat tutup segala parut dan cela area wajah Ciri-ciri dan kelebihan sunscreen ufora ➡️Based skin tone ▶️Tekstur yang sangat smooth ➡️Senang blend ▶️Tidak berminyak ☝🏻 tu semua ciri ciri Sunscreen by Ufora. Yang penting dan ramai sangat tanya melekit tak? ✌️Berminyak tak? No no no. memang tak berminyak and pakai ni je meresap terus dalam kulit dan rasa soft soft je kulit kita Kebaikan? Kelebihan? ➡️ mengelakkan kulit dari kering, sebab kalau kulit kita kering, jeragat akan mula tumbuh. pakai awal bagi mencegah dari tumbuhnya jeragat . . Kalau uols tak caya meh cuba 🙆🏻‍♀️ wasap kita ok 😊 kita janji kita reply wasap uols secepat yang boleh 🧚🏻‍♀️ . Follow my ig @n.a_siblingsbeauty . http://www.wasap.my/601121308325 . #TeamLeyaManeh #viral #senang #BeFighterOn2019 #omg #glowsetterspraycubremi #mua #ampang #cubremi #glowing trustedseller #kl #cantik #selangor #spraycubremi #uforasunscreen #sunscreen #OmgSixsayMascaraOriginal #love #maskaraviral #maskaraomg #maskara #maskaracantik #foundation #cubremidollskin #ufora #nasiblingsbeauty #feedbacknasiblingsbeauty #maskaralentik #wanitaexclusive 🌹

0

UFORA Sunscreen ☀️ 🏷️ Harga RM35 (10ml) Pakai sunscreen tapi dalam masa yang sama dapat tutup segala parut dan cela area wajah Ciri-ciri dan kelebihan sunscreen ufora ➡️Based skin tone ▶️Tekstur yang sangat smooth ➡️Senang blend ▶️Tidak berminyak ☝🏻 tu semua ciri ciri Sunscreen by Ufora. Yang penting dan ramai sangat tanya melekit tak? ✌️Berminyak tak? No no no. memang tak berminyak and pakai ni je meresap terus dalam kulit dan rasa soft soft je kulit kita Kebaikan? Kelebihan? ➡️ mengelakkan kulit dari kering, sebab kalau kulit kita kering, jeragat akan mula tumbuh. pakai awal bagi mencegah dari tumbuhnya jeragat . . Kalau uols tak caya meh cuba 🙆🏻‍♀️ wasap kita ok 😊 kita janji kita reply wasap uols secepat yang boleh 🧚🏻‍♀️ . Follow my ig @n.a_siblingsbeauty . http://www.wasap.my/601121308325 . #TeamLeyaManeh #viral #senang #BeFighterOn2019 #omg #glowsetterspraycubremi #mua #ampang #cubremi #glowing trustedseller #kl #cantik #selangor #spraycubremi #uforasunscreen #sunscreen #OmgSixsayMascaraOriginal #love #maskaraviral #maskaraomg #maskara #maskaracantik #foundation #cubremidollskin #ufora #nasiblingsbeauty #feedbacknasiblingsbeauty #maskaralentik #wanitaexclusive 🌹

0

Keadaan cuaca yang tidak menentu membuatkan kulit anda cepat kering? Usah bimbang kami ada penyelesaiannya. . Dapatkan #youngandglow foundation yang mempunyai serum pelembap dan boleh melindungi kulit muka anda sepanjang hari. http://wasap.my/60165315985/foundation #youngandglowfoundation #youngandglow #foundation #skincare #glowing #halal #mesrasolat #dropshippulaupinang

0

OMG! LUMIVIE SET DAH SOLD OUT! SEMUA ORANG NAK KULIT CERAH BERSERI KAN. jangan risau dengan wanie ada READY STOCK TAU! 😍 Orang yang nak pudarkan JERAGAT & PARUT kene tau tentang mask HITAM ni 😱😱😱 Ni adalah Mary Kay LUMIVIE BLACK SHEET MASK , made in Korea (Mary Kay ada kilang di Korea juga tau selain di US) yg akan officially launched bulan 8 ni. FUNGSI Utama Mask ni adalah untuk mencerahkan kulit, memudarkan jeragat & parut, sekatakan tona kulit & energize sel kulit kita 😍 Apa yg special & best sangat mask ni? 1 KEPING MASK bersamaan KEKUATAN 30ML SERUM 😱😱😱😱😱😱 Bayangkan , biasanya 30ML serum kita habiskan dalam tempoh 4-5 bulan. Bayangkan, uolss pakai kekuatan 30ml serum pada 1 MALAM? Bayangkan macam mana skin uolss selepas tu? Sy dah rasaaaa 😱😱😱😱😱😱 Satu kotak ada 5 keping mask, Best sangat-sangat mask ni sebab lepas remove memang terus rasa n nampak perbezaan kat kulit sy!😱 wassap wanie lelekas👇👇 0134044789 (link di bio) 🎄READY STOCK🎄 #bazaarpaknil #marykay #marykaysubang #marykaysetiaalam #marykayklang #lipstik #makeup #rayaootd #marykaysgmy #marykaymalaysia #raya #marykaykelantan #foundation #perfume #luminious #glowing #tvalhijrah #matte #skinvigorate #skinvi #ducklover #duck #duckcosmetics #tv3 #astro #arianilovers #salemerdeka #lumivie #blackmask

0

TEKNOLOGI yg buatkan formulanya lain dr yg lain, kualiti terjaga bertaraf antarabangsa..membuatkan Schatzs lain drpd yg lain. Ramai customer berpuas hati & repeat order berkali2.. . (+) ROYAL 24K GOLD yg diterbangkn jauh dr France yg bertindak sbg anti-oksidan & anti-aging yg buatkn anda nmpk muda 10thn dr umur.. Pn Salmah, customer yg berumur 45thn terperanjat dgn hasil lps pakai Schatzs Beauty Glow foundation & kini mjadi agen sah.. . (+) VITAMIN B & E yg bertindak melembutkn & melembapkan kulit bagai kulit baby..buatkn Cik Abg sentiasa nak cium & usap pipi.. . (+) SPF 40 yg melindungi kulit dari sinaran panahan matahari & cahaya lampu di office nun..dh ada pelindungan ni jimat x perlu lg beli sunblock...fuhhh slmt poket cik abg.. . (+) TAK BCAPUK & TAK CRACK yg buatkan makeup sis cantik memanjang, nmpk smooth je..perghhhh xde la malu lagi nk kuar jmp org lain.. . (+) TAHAN LAMA yg buatkan sis tak perlu touch up makeup berkali2..Senyum cik abg sbb poketnya tak terbabas lagi utk beli yg lain.. . (+) GLOWING & FLAWLESS!!! Perghhh mmg jadi kegilaan sis2 di luar nun..nk nmpk mcm retis...nk nmpk kulit kusam jadi bermaya? Yesss!!! Tak smpi 1 min dh nmpk efek.. . (+) TREATMENT yg bantu sesiapa yg punye kulit masalah..yg ada jerawat, yg slalu kemerahan2an, yg ada jeragat tu tak usah risau lg dh, Schatzs Beauty Glow foundation ada penyelesaiannya. Bkn hanya sekadar nk cantik tp skali merawattt..Salah seorang customer kata jerawat cpt kecut lps guna Schatzs foundation.. . Berminat nak cantik boleh klik link di bawah:- . http://www.wasap.my/60192778077 . #schatzs #schatzshq #schatzsbeaute #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral

0

ini sebagian keluarga jafraku❤️ disaat yg lain hanya diam , banyak alesan , MAU ini itu tapi gak mau action!! . disini aku merasakan aura positif , mereka semangat aku pun lebih semangat , karna mimpi itu menunggu!! kita yg mengejar mimpi itu🤗 . ikut aku yuk di komunitas positif.. Dessy 089646706437 #annualconferen2019 #boost #foundation #creamblush #jafra #jafraindonesia #ootd

0

ini sebagian keluarga jafraku❤️ disaat yg lain hanya diam , banyak alesan , MAU ini itu tapi gak mau action!! . disini aku merasakan aura positif , mereka semangat aku pun lebih semangat , karna mimpi itu menunggu!! kita yg mengejar mimpi itu🤗 . ikut aku yuk di komunitas positif.. Dessy 089646706437 #annualconferen2019 #boost #foundation #creamblush #jafra #jafraindonesia #ootd

0

ini sebagian keluarga jafraku❤️ disaat yg lain hanya diam , banyak alesan , MAU ini itu tapi gak mau action!! . disini aku merasakan aura positif , mereka semangat aku pun lebih semangat , karna mimpi itu menunggu!! kita yg mengejar mimpi itu🤗 . ikut aku yuk di komunitas positif.. Dessy 089646706437 #annualconferen2019 #boost #foundation #creamblush #jafra #jafraindonesia #ootd

0

Minggu depan aku mau berangkat pulang kampung melalui penerbangan dan lanjut dengan kereta api ke Jawa Timur Kepikiran banget, gimana ini nanti bebersih muka saat dalam perjalanan dengan kereta api, supaya saat sampai tempat tujuan, aku tetep keliatan kinclong dan #SelfieReady Iya doong, mosok lama merantau pas pulang kampung wajah keliatan hinyai kuyub berlapis minyak 🤭 Alhamdulillah, sekarang udah ada JAFRA ROYAL BOOST CLEANSE & TONE WIPES Tissue basah khusus untuk bebersih wajah, non alkohol jadi ngga bikin wajah kering. Praktis dibawa traveling & saat olahraga outdoor . . ✅ READY STOCK ✅ . . Melayani penjualan untuk Kota Pekanbaru & Propinsi Riau, dan seluruh Indonesia . 📲📲📲 Contact WA 085310000846 #Jafra #JafraPekanbaru #JafraRiau #JafraCremeBlush #JafraBengkalis #Foundation #StickFoundation #RoyalJelly #JafraCosmetics #JafraTangerang #JafraKarawaci #Indonesia #CantikBersamaJafra #Beauty #MakeUp #Skincare #JAFRA63YearsOfRevitalizingYou #Cosmetics #JualJafraPekanbaru #JualJafraRiau

0

CODE BEIGE - F02 . Bagi yg sape2 mempunyai warna kulit yg sedikit gelap.. amat sesuailah pakai code ni.. foundation yg matching dgn warna kulit adalah lebih baik seandainya uolss seorg yg lebih more2 to natural. . #schatzshq #beige #schatzs #foundationmua #foundation #achatzsfoundation - #regrann

0

mereka ini lebih dari rekan bisnis , tapi kalian itu keluarga ku di jafra ❤️ . tanpa kalian aku bukan siapa siapa , karna kita saling berkaitan .. semoga Allah lancarkan dan permudah ikhtiar kalian dimana pun berada 😘😘 . #annualconferen2019 #jafraindonesia #boost #foundation #creamblush #bisnis #ootdhijab

0

mereka ini lebih dari rekan bisnis , tapi kalian itu keluarga ku di jafra ❤️ . tanpa kalian aku bukan siapa siapa , karna kita saling berkaitan .. semoga Allah lancarkan dan permudah ikhtiar kalian dimana pun berada 😘😘 . #annualconferen2019 #jafraindonesia #boost #foundation #creamblush #bisnis #ootdhijab

0

mereka ini lebih dari rekan bisnis , tapi kalian itu keluarga ku di jafra ❤️ . tanpa kalian aku bukan siapa siapa , karna kita saling berkaitan .. semoga Allah lancarkan dan permudah ikhtiar kalian dimana pun berada 😘😘 . #annualconferen2019 #jafraindonesia #boost #foundation #creamblush #bisnis #ootdhijab

0

SCHATZS PILIHAN HATI MUA2 DI MALAYSIA 😱😱😱😱 . . Semenjak viral, Schatzs dapat sambutan hangat dari MUA2 di Malaysia andddd mesti baranggg wajib ada time makeup class. Bukan setakat tu je, ramai pengantin2 Malaysia dh guna Schatzs foundation tauu. Yeayyy~ . . Uolls jangn lupa grab Schatzs foundation sekarangggg klu tak stok habisss uolllsss . Melepasss nantiiii . . . #schatzshq #schatzsbeautyglowfoundation #schatzsreview #review #feedback #schatzsfoundation #foundation #glowing #flawless #glowingfoundation #spf40 #treatmentfoundation #brightening #schatzscosmeticmalaysia #makeup #mua #makeupartist #cosmetics #makeuplovers #cosmeticlovers #makeupgeek #viral #schatzsteams

0

KULIT SAYA GELAP SESUAI TAK? . Ni antara soalan yang selalu kami dapat. Dan jawapan kami SESUAI🤗. . Untuk pengetahuan semua LOBELIA PORELESS CREAM ni boleh ikut awak punya skin tone, kalau awak berkulit cerah maka cerah lah warna nya, begitulah sebaliknya. . Warna Asal Poreless Cream adalah putih, tapi bila awak blend dia akan bertukar jadi warna foundation. Dan warna foundation ni akan follow awak punya skin tone. Hebat kan? Tak payah pening-pening nak pilih warna. . "YANG LAGI HEBAT LOBELIA PORELESS CREAM NI 4 IN 1" . Dalam ni dah ada Serum, Primer, Sunblock & Foundation (beautiful sheer coverage). Berbaloi la kan🤗 . #lobeliaofficial_ #lobeliaporelesscream #makeup #porelesscream #mua #makeuptutorial #serum #primer #foundation #sunblock #lobeliagirls #jeragat #kulitkusam #halal #labtested #kkmapproved

0

Làn da "chảo dầu" cũng phải bó tay với em kem nền SIÊU LÌ, SIÊU BỀN MÀU này 😤 . 😎😎 𝘾𝙖𝙩𝙧𝙞𝙘𝙚 𝙃𝘿 𝙇𝙞𝙦𝙪𝙞𝙙 𝘾𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙜𝙚 𝙁𝙤𝙪𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 >> hãng mỹ phẩm drugstore của Đức được tin dùng, ưa chuộng nhất ko thua kém gì các hãng highend đâu nhé các nàng ☺️ . 💯💯Kem nền HD, siêu phẩm mới trình làng 2016 của Catrice. Đúng là "Second Skin", hiệu quả mà kem nền HD mang lại thực sự vượt trội luôn ạ 💪 . 😱😱 Kem nền với texture như 1 lớp màng cực mỏng mịn tự nhiên mà vẫn che phủ hiệu quả các khuyết điểm... . 😌😌 Bên cạnh đó, em này được thiết kế với 1 ống nhỏ giọt giúp việc lấy và điều tiết kem dễ dàng hơn nha!!! . ❌❌ Thích hợp cho loại da luôn nhạ!!!! . #jennybb_cc_cushion #jennycatrice #catricehdliquidcoverage #catricehdliquidcoveragefoundation #catricecosmetics #foundation ---------- ❌Jenny đã bị hack nick Insta 192k follow mất hết bài viết + sản phẩm rồi ạ 😭 theo dõi giúp Jenny qua insta mới: @jennyshopp.since2012 ✅ #thanh_toán_qua_VNPay QR của #jennyshopp #giảm_giá_10% (không quá 100k) . 🍑Jenny tại 710 Bạch Đằng - HN 🍑Hotline: 076.2211.639 - 0836.83.3638 🍑Page + Shopee: Jennyshopp 🍑Instagram: jennyshopp.since2012 🍑Websize: Jennyshop.vn

0

Get your foundation on point with these magix products from AVON! For all products listed shop my store (link in bio) . . . . . #avon #makeup #beauty #cosmetics #avonrep #avonproducts #shoponline #beautyblogger #magix #foundation

0

*SUPERBOOBS* Merupakan kapsul perawatan payudara, pantat dan organ vital. Superboobs mempunyai banyak kelebihan diantaranya : 👉🏻 Rawat system hormon badan wanita 👉🏻 Menegangkan dan mengencangkan payudara 👉🏻 Memberi tenaga tambahan pada tubuh 👉🏻 Merawat masalah keputihan 👉🏻 Merapatkan Miss V Kandungan yang terdapat pada superboobs : 🍃 Puereria mustofa 🍃 Collagen 🍃 Gluta 🍃 Aleppo pak 🍃 Pacific keep 🍃 Fenugrek 🍃 Estrogen 🍃 Proges trims Cara mengonsumsi Diminum 2-3 hari 1 kapsul ( untuk umur dibawah 20th diminum 3 hari sekali ) WA 📲 087872155610 Promo Buy 1 get 1 free #superboobs#superboobsswiss#perapatwanita#lolaempire#produkmontokgebu#jamukuat#jamumontok#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#inspirasipernikahan#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#keputihanbau#memutihkankulit#memutihkansatubadan#pinkladyoriginal#foundation#kosmetikmurah

0

*SUPERBOOBS* Merupakan kapsul perawatan payudara, pantat dan organ vital. Superboobs mempunyai banyak kelebihan diantaranya : 👉🏻 Rawat system hormon badan wanita 👉🏻 Menegangkan dan mengencangkan payudara 👉🏻 Memberi tenaga tambahan pada tubuh 👉🏻 Merawat masalah keputihan 👉🏻 Merapatkan Miss V Kandungan yang terdapat pada superboobs : 🍃 Puereria mustofa 🍃 Collagen 🍃 Gluta 🍃 Aleppo pak 🍃 Pacific keep 🍃 Fenugrek 🍃 Estrogen 🍃 Proges trims Cara mengonsumsi Diminum 2-3 hari 1 kapsul ( untuk umur dibawah 20th diminum 3 hari sekali ) WA 📲 087872155610 Promo Buy 1 get 1 free #superboobs#superboobsswiss#perapatwanita#lolaempire#produkmontokgebu#jamukuat#jamumontok#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#inspirasipernikahan#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#keputihanbau#memutihkankulit#memutihkansatubadan#pinkladyoriginal#foundation#kosmetikmurah

0

Luxe Lipmatte is the one "LIMITED" stock now. sekarang ada promo merdeka and lebih jimat jika anda grab time promo ni ! . ada yang nak grab unuk promo merdeka ? cepat cepat cepat stok terhad ! 👄. . @luxefoundation.my @luxefoundation.my @luxefoundation.my . #luxefoundation #luxeperfectcover #yanzicosmetics #foundation #foundationringan

0

So...final thoughts on the Fenty foundation...it's pretty good. I feel a little shiny and a little worn....but this usually the case with any foundation for me. It does seem to want to settle a bit in lines and cling to dry places. It's broken up a bit in my usual challenging places, like around my mouth and nose. Overall, I don't hate it and will keep it. Is it HG status for me? No. I'm going to continue to wear it and try it with different primers. #foundation #fenty #foundationreview

0

‼️Lipmatte Cream Tutorial‼️ . Hi sayang! Hari isnin stress tgh keje, kemas rumah or tgh golek2 ke meh ramai2 layan tutorial for Lipmatte Cream 😍 Nanti bila dh grab Lipmatte Cream letops by #AstillahbyUjaaa senang uolls nak pakai sebab awal2 dah tahu cara betul nak apply bg lagi letopssss & bibir vassss gitu! 🔥 . . Kalau berminat boleh cepat2 DM sis or Whatsapp sis +60105379927 (click je link kt bio sis lg senang 😘) have a greattttt Sunday semua 🌸 . . #astillahbyujaaa #astillahbyujaaa.sarah #teamMJ #astillahbyujaaaipoh #astillahbyujaaaperak #astillahbyujaaaampang #astillahbyujaaakl #astillahbyujaaaselangor #astillahbyujaaamalaysia #astillahbyujaaatiera #didiastillah #bellaastillah #eriqaastillah #makeup #lipmatte #lipmattecream #eyeliner #foundation #blusher #beautiful #pretty #positive #love

0

*SUPERBOOBS* Merupakan kapsul perawatan payudara, pantat dan organ vital. Superboobs mempunyai banyak kelebihan diantaranya : 👉🏻 Rawat system hormon badan wanita 👉🏻 Menegangkan dan mengencangkan payudara 👉🏻 Memberi tenaga tambahan pada tubuh 👉🏻 Merawat masalah keputihan 👉🏻 Merapatkan Miss V Kandungan yang terdapat pada superboobs : 🍃 Puereria mustofa 🍃 Collagen 🍃 Gluta 🍃 Aleppo pak 🍃 Pacific keep 🍃 Fenugrek 🍃 Estrogen 🍃 Proges trims Cara mengonsumsi Diminum 2-3 hari 1 kapsul ( untuk umur dibawah 20th diminum 3 hari sekali ) WA 📲 087872155610 Promo Buy 1 get 1 free #superboobs#superboobsswiss#perapatwanita#lolaempire#produkmontokgebu#jamukuat#jamumontok#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#inspirasipernikahan#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#keputihanbau#memutihkankulit#memutihkansatubadan#pinkladyoriginal#foundation#kosmetikmurah

0

The reason I created and recorded my album Far From Invisible was because I not only believe in my purpose but I trust God for what he has called me to do! I might not be a famous singer or rocking out to the biggest shows but I’m here putting my best faith foot forward making moves that with a hopeful heart to create opportunities and sew seeds into the lives that the music is for!! My whole heart was put into this album! Transparency was key! My struggles help others! So yeah! Go get the album now or purchase and give it to someone you know needs it! Physical cds are available on ihizmusic.com or you can get the album on all digital media platforms( iTunes, Googleplay, Amazon, Spotify, etc.) i also have t-shirts, wristbands and posters available. God bless you! Love you!!!!!! Oh yeah and for those that don’t know my ‘Forgive me’ Music Video releases this fall! SUPER Exciting!!!! ________________________________________________________________________________________#singer #christiansinger #music #newmusic #sundayfunday #blessed #voice #thevoice #creative #family #power #new #newzeland #couple #mixedfamily #fans #radio #newartist #livingmybestlife #victory #better #rock #foundation #highdesert #lasvegas #hilife #goals #motivationalquotes

3

*SUPERBOOBS* Merupakan kapsul perawatan payudara, pantat dan organ vital. Superboobs mempunyai banyak kelebihan diantaranya : 👉🏻 Rawat system hormon badan wanita 👉🏻 Menegangkan dan mengencangkan payudara 👉🏻 Memberi tenaga tambahan pada tubuh 👉🏻 Merawat masalah keputihan 👉🏻 Merapatkan Miss V Kandungan yang terdapat pada superboobs : 🍃 Puereria mustofa 🍃 Collagen 🍃 Gluta 🍃 Aleppo pak 🍃 Pacific keep 🍃 Fenugrek 🍃 Estrogen 🍃 Proges trims Cara mengonsumsi Diminum 2-3 hari 1 kapsul ( untuk umur dibawah 20th diminum 3 hari sekali ) WA 📲 087872155610 Promo Buy 1 get 1 free #superboobs#superboobsswiss#perapatwanita#lolaempire#produkmontokgebu#jamukuat#jamumontok#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#inspirasipernikahan#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#payudarabesar#payudarakendur#payudaraindah#payudarakencang#missvketat#keputihan#keputihangatal#keputihanhilang#keputihanbau#memutihkankulit#memutihkansatubadan#pinkladyoriginal#foundation#kosmetikmurah

0

Assalamualaikum dan selamat pagi semua peminat setia #YoungAndGlowFoundation ✨😍 . Jangan lupa apply Young & Glow pagi ini sebelum anda memulakam pekerjaan anda untuk mendapatkan kulit yang sihat, glowing dan tidak kusam!! Xoxo, Young & Glow www.wassap.my/0122880501/YoungnGlow #youngandglow #yngsaujanaimpiankajang #YoungAndGlow #makeup #beauty #foundation #cosmetic #skincare #antiaging #medcoverage #fullcoverage #glowingskin #moisturiser #sunblock #spf45 #serum #multivitamin #arganoil #ekstrakpudina #vitaminc #vitamine #halal #mesrasolat #lulusKKM #organic #oilfree

0

Seriously how gorgeous is this bundle!?! It's my fave for a full face and I've got a few left on sale!! 😍😍 #thismommalovesadeal #epic #mascara #foundation #palette #liquidlipstick #eyeliner #purplebag #deals

0

¿Quieres fijar tu maquillaje durante todo el día? Ha llegado a tiendabonitamakeup el maravilloso fijador de Cover Girl Look. Esta fórmula sin peso es una neblina microfina que evita que el maquillaje se desvanezca, manche o se forme en líneas finas. ¡Apenas sentirás que está allí! Para usar, simplemente rocíalo por toda la cara después de aplicar todo el maquillaje. Seca rápido no deja residuos aprobado por dermatólogos. . ✔️Valor $4.500. . #instachile #makeup #ventaschile #instachilegram #instasantiago #concealer #lips #makeupaddict #makeuplover #cosmetics #eyeshadow #primers #puentealto #liquideyeshadow #chilecompra #ventaspuentealto #foundation #lashes #covergirl #glitter #powder #eyeliner #ofertaschile #palettes #makeupchile #ventasonlinechile #fijadordemaquillaje

0

SHES BACKKK 💕 With that Neon Pink under eye 😽 Thank you @frmgeliwlove for trusting me 💋 Eyes: @mannymua733 Palette & @jaclynhill palette Lashes: @eylureofficial Jasmine Brown Lashes Foundation: @nyxcosmetics CANT STOP WONT STOP FOUNDATION! Concealer: @loreal Infallible Concealer Setting Powder: @lauramercier Bronzer: @physiciansformula Butter Bronzer Highlight: @nicoleguerriero Highlighter Palette Brows: @anastasiabeverlyhills Medium Brown Pomade #mannymua #mannymuapalette #jaclynhillpalette #eylurelashes #lashes #foundation #skin #flawlessskin #concealer #lorealinfallible #nyx #nyxcantstopwontstop #lauramercier #settingpowders #noflashback #physiciansformula #butterbronzer #highlighter #nicoleguerriero #anastasiabeverlyhills #dipbrowpomade #morphe #morphebabe

0

I’m so done with instagram deleting my captions. Really feeling my blue hair 😌😌 do you ever just look at an eyeshadow palette and just like see eyeshadows that you want to put all over your face? I’ve been wanting to use this hot pink eyeshadow for actually forever. Btw i got a TikTok account so if you’re on there plz follow me @ rocking_unicorn Hair creds: @lookhairdesign @vernabeukes 😍😍💙💙 . . . #Moisturiser : @thebodyshopsouthafrica (vitamin e infused moisturiser for dry skin) #Eyebrows : @nyxcosmetics micro brow pencil #Eyeshadow : @morphebrushes dare to create palette @beautybaycom @jeffreestarcosmetics liquid lipstick @maccosmetics loose pigment #Eyeliner : @maybelline (black pencil liner) @essence_cosmetics (colour liner, white liner) #Mascara : @jeffreestarcosmetics liquid lipstick @essence_cosmetics #Falsies : @kissproducts pixie lashed @ardellbeauty clear glue #Concealer : @makeuprevolution (C1) #Contour : @wetnwildbeauty Stick contour #Blush : @essence_cosmetics #Highlight : @wetnwildbeauty @jeffreestarcosmetics Northern lights palette #Foundation : @theordinary #Powder : @essence_cosmetics #Bronzer : @wetnwildbeauty #Lipstick : @wetnwildbeauty #Lipgloss : @essence_cosmetics #Settingspray: @wetnwildbeauty . #editorialmakeup #editorial #makeup #colour #color #colourful #square #pink #blue #glossy #dewy #mue

0

1️⃣ Plan your week: Planners are always useful to keep track of your tasks and schedule. 📔 2️⃣ Don't skip the most important meal of the day - Breakfast! 🍳 3️⃣Set a main goal for the week to challenge yourself a little. 💪🏻 4️⃣Exercise! Get the blood flowing to the brain and boost your feel-good hormones. 🏋🏻‍♂️⛹🏻‍♀️

1

Briefly steep 2 green, black, or chamomile tea bags in hot water for less than a minute. Then remove the tea bags from the water and chill in a small bowl in the refrigerator. Once chilled, place 1 bag over each closed eyelid. Leave on your lids for 5 to 15 minutes. 😊 ♡ ♡ ♡ @prilaga #lips #crease #cosmetics #palettes #makeupartist #makeupbyme #cosmetic #pomade #lashes #lipstick #primers #eyebrows #foundation #glue #lash #makeupforever #gloss #makeupjunkie #makeuplover #concealer #eyeliner #base #makeup #eyes #prilaga #glitter #eyeshadow #instamakeup #makeupaddict #lip

1

Assalamualaikum. . Foundation abad ini. Sesiapa dekat sini memang tak boleh keluar rumah kalau tak pakai foundation??? . Sebab sis memang kalau nak keluar rumah, sis kena pakai foundation baru nampak litlit glowing gitu. Haha . Foundation termurah RM45 SAHAJA. Lets have a try 🙇‍♀️🙇‍♀️ . To contact sis, tekan link di BIO atau boleh DM sis terus. . #foundation #foundationtermurah #mylea

0

Morning guys, . . Enjoy your MONDAY!! 🤗🤗 - Maybe this day is not, . One of your favourite but, . Never forget that every, . Day you wake up is an, . Amazing gift and its up to, . You to make it count, . . . - - #astillahbyujaaapuncakalam #astillahbyujaaasetiaalam #astillahbyujaaameruklang #astillahsisters #teamastillahselangor #astillahbyujaaaselangor #astillahbyujaaacosmetics #didiastillah #bellaastillah #eriqaastillah #codselangor #agent #miniagent #stokist #sweetdreams #astillah #meletop #lawakhambar #mykiss #lipmattecream #foundation #blusher #agentneeded

0

Start the week with the right base🙌🏻🙌🏻 Our foundation palette & Colour Correcting Palette are the perfect combination for amazing dewy spring skin!! 🌸🌼🌻🌺 @sportsgirl @sportsgirlbeauty #sportsgirl #sportsgirlstyle #sportsgirlbeauty #foundation #beauty @forrestchase

0

Really feeling my blue hair 😌😌 do you ever just look at an eyeshadow palette and just like see eyeshadows that you want to put all over your face? I’ve been wanting to use this hot pink eyeshadow for actually forever. Btw i got a TikTok account so if you’re on there plz follow me @ rocking_unicorn Hair creds: @lookhairdesign @vernabeukes 😍😍💙💙 . . . #Moisturiser : @thebodyshopsouthafrica (vitamin e infused moisturiser for dry skin) #Eyebrows : @nyxcosmetics micro brow pencil #Eyeshadow : @morphebrushes dare to create palette @beautybaycom @jeffreestarcosmetics liquid lipstick @maccosmetics loose pigment #Eyeliner : @maybelline (black pencil liner) @essence_cosmetics (colour liner, white liner) #Mascara : @jeffreestarcosmetics liquid lipstick @essence_cosmetics #Falsies : @kissproducts pixie lashed @ardellbeauty clear glue #Concealer : @makeuprevolution (C1) #Contour : @wetnwildbeauty Stick contour #Blush : @essence_cosmetics #Highlight : @wetnwildbeauty @jeffreestarcosmetics Northern lights palette #Foundation : @theordinary #Powder : @essence_cosmetics #Bronzer : @wetnwildbeauty #Lipstick : @wetnwildbeauty #Lipgloss : @essence_cosmetics #Settingspray: @wetnwildbeauty . #editorialmakeup #editorial #makeup #colour #color #colourful #square #pink

0

✅ READY STOCK ✅ #ReadyStock Duh, kenapa ya sekarang foundation dan bedak saya nggak nempel lagi diwajah? Apa saya dapat yang palsu? 🤔 Serum saya yang biasanya terasa langsung menyerap, kok sekarang gak seenak dulu ya? Apa produk gagal ya ini..?🤔 Ini saatnya melakukan perawatan dengan Jafra Micro Polish Volcanic Mask 😍😍 Selain kemampuan abu vulkanik-nya yang membersihkan, mengusir radikal bebas, kandungan Royal Jelly Jelly-nya mengusir tanda penuaan, mengatasi warna kulit yang tidak merata Mlayani penjualan untuk Kota Pekanbaru & Propinsi Riau, dan seluruh Indonesia . 📲📲📲 Contact WA 085310000846 #Jafra #JafraPekanbaru #JafraRiau #JafraCremeBlush #JafraBengkalis #Foundation #StickFoundation #RoyalJelly #JafraCosmetics #JafraTangerang #JafraKarawaci #Indonesia #CantikBersamaJafra #Beauty #MakeUp #Skincare #JAFRA63YearsOfRevitalizingYou #Cosmetics #JualJafraPekanbaru #JualJafraRiau

0

無論你係「📖文靜系」還是「🏃🏻‍♀️好動系」女孩呢? 今個☀️炎夏都同樣需要防脫妝的第二層肌膚,尋找⼀款適合的持久無瑕粉底打造清新好氣息的必備底妝! ❤️誠意推介 Revlon Hong Kong 全新「ColorStay 持久輕盈霧感粉底棒」聯同🏆冠軍粉底液「ColorStay™️持久無瑕水潤粉底液」, 趁今個夏日輕鬆打造自然無瑕美肌! 🗝️開啟夏日美肌模式 :REVLON 全新ColorStay 持久輕盈霧感粉底棒 + 冠軍粉底ColorStay™️ 持久無瑕水潤粉底液登場 https://annielittlecake.blogspot.com/2019/08/revlon-colorstay-colorstay.html ------------------------------- 📱了解更多即上: www.revlon.com.hk 🛍️部分產品銷售點: 莎莎、屈臣氏及萬寧的REVLON彩妝自助專櫃 #RevlonHK #LiveBoldly #ColorStay #foundation #foundationstick #No.1foundation #LongWear #SweatProof #好動系粉底 #REVLON持久無瑕水潤粉底液 #REVLON持久輕盈霧感粉底棒 #Beauty #Makeup #Annielittlecake

1

. 一個從去年開始做的長期目標. 簡而言之. 就是我想要能夠讓更多人喜愛上House🏠☺️ . . 「為期五個月的訓練,從0開始的練習,藉由每週固定課程讓你習慣音樂、身體、與自由的變化。 此次專攻班集結所有House基礎的腳步教學、名稱認識與動作連貫性的帶動,從最基本的身體方式、節奏到應用練習與串連概念」. . #houseling #小伶的長期班 #housedance #housemusic #foundation #house #step #footwork #floorwork #taiwan #hsinchu #hiphop #culture #taipei

0

‼️ALERT GUYS‼️ . ❤️ Be confident with our aloe vera based lipmatte cream 😘 ❤️ 4 Colors Yang Sangat Menarik Perhatian - ROCK - JOLIE - ZAYN - ZHAVIA ❤️ It can be long lasting but texture so soft (💯 mesra wudhuk) ❤️ Sesuai for daily use . Harga untuk satu lipmate cream ni hanya RM37 sahaja ! RM37 sahaja ! 😍😍😍 so cpt² dm or klik link kat bio #astillahsisters #teamastillahselangor #astillahbyujaaaselangor #astillahbyujaaacosmetics #didiastillah #bellaastillah #eriqaastillah #codselangor #agent #miniagent #stokist #sweetdreams #astillah #meletop #lawakhambar #mykiss #lipmattecream #foundation #blusher #agentneeded #teamastillahsandakan #sandakansabah

0

Breast Cream PENGENCANG PAYUDARA Rawat payudaramu dengan breast cream drwskincare😍 Manfaat produk breast cream drw skincare: 1. Dapat mencerahkan kulit sekitaran payudara 2. Dapat mengangkat payudara yang kendur 3. Digunakan sebagai krim pembesar payudara 4. Mengandung collagen bovine dan multivitamin untuk mengencangkan. #drwskincare #drwskincaregarut #obatjerawat #obatflek #bodylotion #krimbekasluka #foundation #bedaktabur #bedakpadat #krimtumit #krimketiak #lipscare #lipsmate #serumacne #serumgold #serumscar #maskergold #maskerlimpasu #krimleher #obatgemuk #snailkrim #spotacne #toner #krimleher #krimpayudara #hairtonic #peelinggel #ilmadrwskincarepameungpeuk Open reseller syarat dan ketentuan hubungi 👇 Konsultasi dan pemesanan 👇 Wa 081556735655 Salam sehat dan cantik by DrWskincare 💆💆

0

The more I look at this the more I look like a grandma

1

Kenapa yach.. sebagian orang kalau di tawari pake cream rata2 mereka bilang takut... karna kerjax di luar terus... kena panas matahari....🙈 Padahal justru kita tawari cream untuk menjaga kulitx dari sengatan sinar matahari...😅. Apalagi Skincare BEBWHITE C.. sangat membantu sekali... buat perawatan kulit....😎 Jadi bagi ade2 kakak2 mba2 tante2 emak2, Pria dan wanita ... jangan pernah takut kena panas saý.... apalagi kalau sudah pake BEBWHITE C.... 😘 Karna... DAY CREAM BBC MENGANDUNG HABBATUSAUDAH... SPF 30 DAN PERLINDUNGAN 98% dari sengatan sinar matahari....😍😍😍 #bbcacne#foundation#cosmetics# macora#bogor#

0

Back to school! Products Used: Eyes: *@profusion Wanderlust Palette *@pixibeauty Big Lash Mascara *@urbandecaycosmetics Primer Potion Eyebrows: *@wunder2cosmetics Wunder Brow Face: *@toofaced Born This Way Foundation *@nyxcosmetics HD Concealer *Coty Airspun Powder *@tartecosmetics Pro Glow on the Go- Chisel *@nyxcosmetics Sweet Cheeks Blush *@kyliecosmetics Ultra Glow- Santorini *@mariobadescu Face Mist- Rose Lips: *@ilmakiage x @carlibybel Lipstick- Sirius • • #makeup #beauty #glam #makeupoftheday #motd #muotd #fullface #eyeshadow #beautyblogger #lipstick #foundation #mua #makeuplover #makeuplifestyle #makeuplife #makeupaddiction #smokey #makeupobsession #makeupofinstagram #makeupaddict #makeupdaily #makeupofinstagram #undiscoveredmuas #highend #affordable #eyemakeup #kylielipkit #lovemakeup

1

🇲🇾 DYXY MERDEKA COMBO 🇲🇾 - Exclusive Combo Merdeka for all dyxylovers .. Grab now offer terhad untuk 7 hari sahaja🔥🔥 . ✅ Offer valid 28 Ogos sehingga 4 September . 2 x Facemist RM100 . FREE POSTAGE to SM . Dah boleh start order dengan Ain ye! 😍 . Whatsapp ain sekarang👇 www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy . 💐 FREE POSTAGE 💐 FREE COD 🚗 K. NERUS 🚗 K. TERENGGANU . . #usahawandyxy #cantik3minitdengandyxy #bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxymurah #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dyxykualanerus #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxypenang #dyxyjohor #dyxykelantan #facemistgreenteadyxy #dyxyunisza #dyxyumt #dyxygongbadak #dyxyseberangtakir #dyxyshahalam #dyxymarang #dyxykemaman #dyxyumkjeli #merdekasale #dyxycameron #freecoddyxy #freepostagedyxy

0

Dah tgk tutorial for applying lipmatte yg sis Tiera update on previous post? Kalau belum go tengok go! Tak rugi 😍 Kalau nak bibir letopssss warna merah mengancam mcmtu boleh try #astillahbyujaaa Lipmatte Cream in code #ROCK tau! Sumpah warna menyerlah & garang! Boleh buat abg2 yg tgk jd cair gituuu 🙈😍 . Kalau berminat boleh cepat2 DM sis or Whatsapp sis +60105379927 (click je link kt bio sis lg senang 😘) have a greattttt Sunday semua 🌸 . . #astillahbyujaaa #astillahbyujaaa.sarah #teamMJ #astillahbyujaaaipoh #astillahbyujaaaperak #astillahbyujaaaampang #astillahbyujaaakl #astillahbyujaaaselangor #astillahbyujaaamalaysia #astillahbyujaaatiera #didiastillah #bellaastillah #eriqaastillah #makeup #lipmatte #lipmattecream #eyeliner #foundation #blusher #beautiful #pretty #positive #love

0

Straight flexin’ with my @milkmakeup Flex Foundation Stick 🙌🏻 . . . Did you see my live last week? I was ranting and raving about the new @smashboxcosmetics foundation which is AMAZING! I realized the only one I hadn’t tried was the @milkmakeup Flex Stick foundation.... I am JUST as obsessed. Smashbox is amazing for full coverage foundation for all day wear, especially in hot weather! Milk is my new favorite for quick, easy, no effort make up! These are my two must haves 🙌🏻 swipe ➡️ to see all the foundations that are currently featured and only at @sephora. There is truly a foundation for everyone, with amazing shade ranges. All the other foundations are amazing, I love both tinted moisturizers from @lauramercier and @sc for those non effort Sunday’s, and the @fentybeauty for those days I’m feeling a more dry than normal. . . #foundation #sephora #onlyatsephora #flexfoundation #milkmakeup #smashboxcosmetics #smashboxfoundation #pmg #patmcgrathlabs #sublimefoundation #fenty #profiltrhydratingfoundation #sephoracollection #tintedmoisturizer #lauramercier #makeuplover #beautyjunkie #makeup #makeuplook

1

Breast Cream PENGENCANG PAYUDARA Rawat payudaramu dengan breast cream drwskincare😍 Manfaat produk breast cream drw skincare: 1. Dapat mencerahkan kulit sekitaran payudara 2. Dapat mengangkat payudara yang kendur 3. Digunakan sebagai krim pembesar payudara 4. Mengandung collagen bovine dan multivitamin untuk mengencangkan. Wa 082337782410/085732638845 #drwskincare #drwskincaregarut #obatjerawat #obatflek #bodylotion #krimbekasluka #foundation #bedaktabur #bedakpadat #krimtumit #krimketiak #lipscare #lipsmate #serumacne #serumgold #serumscar #maskergold #maskerlimpasu #krimleher #obatgemuk #snailkrim #spotacne #toner #krimleher #krimpayudara #hairtonic #peelinggel #drwskincarepusat

0

Run with a friend Oct 13th @melbmara - Run for those who can’t- Join JMB Foundation #Team🏃🏻‍♀️🏃🏽‍♂️🏃🏾‍♀️🏃🏿‍♂️start #fundraising now as together we can make a difference - register @melbmara ・・・🏃🏼‍♀️🏃🏽‍♂️ #jmb #foundation #helping #young #people #australians living with #abi #melbourne #mcg #marathon #training

0

Really feeling my blue hair 😌😌 do you ever just look at an eyeshadow palette and just like see eyeshadows that you want to put all over your face? I’ve been wanting to use this hot pink eyeshadow for actually forever. Btw i got a TikTok account so if you’re on there plz follow me @ rocking_unicorn Hair creds: @lookhairdesign @vernabeukes 😍😍💙💙 . . . #Moisturiser : @thebodyshopsouthafrica (vitamin e infused moisturiser for dry skin) #Eyebrows : @nyxcosmetics micro brow pencil #Eyeshadow : @morphebrushes dare to create palette @beautybaycom @jeffreestarcosmetics liquid lipstick @maccosmetics loose pigment #Eyeliner : @maybelline (black pencil liner) @essence_cosmetics (colour liner, white liner) #Mascara : @jeffreestarcosmetics liquid lipstick @essence_cosmetics #Falsies : @kissproducts pixie lashed @ardellbeauty clear glue #Concealer : @makeuprevolution (C1) #Contour : @wetnwildbeauty Stick contour #Blush : @essence_cosmetics #Highlight : @wetnwildbeauty @jeffreestarcosmetics Northern lights palette #Foundation : @theordinary #Powder : @essence_cosmetics #Bronzer : @wetnwildbeauty #Lipstick : @wetnwildbeauty #Lipgloss : @essence_cosmetics #Settingspray: @wetnwildbeauty

0

Mana tak berdesuppp orang order Ainaa Skincare ni. Hari hari ada je orang bagi feedback ni. Yang mana nak order ☑️Ainaa Cleanser ☑️Ainaa Serum ☑️Ainaa Sunscreen Cepat tekan link di bio okay 😘 Cod and postage available 🚗 #ainaakcantik #nsamerasquad #nsawanisquad #serumviral

1

Who loves SAVINGS???? I know I do👋🏻👋🏻 total savings when you buy this bundle is $189.00🤯

1